Επιστροφή σε Φωτογραφίες Νικητών

Φωτογραφίες & Αποτελέσματα

Κείμενο – Επιμέλεια Σελίδας & Editing: Δημήτρης Γαλανός
2ο Κλειστό ΣΟΠΚ Νικητές

Οι μεγάλοι νικητές και διακριθέντες όλων των group του 2ου Κλειστού Τουρνουά. Στα αριστερά της φωτογραφίας διακρίνεται ο διαιτητής μας Αλέξανδρος Ρούτσης και στα δεξιά ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κανέλλος.

Ολοκληρώθηκε με Μεγάλη Επιτυχία το 2ο Κλειστό Τουρνουά του Σ.Ο. Παγκρατίου – Καισαριανής

Με απόλυτη επιτυχία, έντονο αγωνιστικό σασπένς και σπουδαίες παρτίδες ολοκληρώθηκε το 2ο Κλειστό Τουρνουά του Σ.Ο. Παγκρατίου – Καισαριανής. Η διοργάνωση χάρισε μοναδικές σκακιστικές στιγμές στους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον διαιτητή μας, Ρούτση Αλέξανδρο (που διακρίνεται στα αριστερά των φωτογραφιών), και στον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Κανέλλο, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες και βοήθησαν τα μέγιστα για την υποδειγματική και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και για την πραγματοποίηση των απονομών. Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους!

Group A (1800+ ELO)

Στο πιο ισχυρό γκρουπ της διοργάνωσης, μεγάλος και καθαρός νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης Καλονόμος, παίρνοντας την πρωτιά! Του αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία επιτυχία, καθώς, παρά το νεαρό της ηλικίας του (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία), κοίταξε στα μάτια πολύ έμπειρους αντιπάλους και κατέκτησε την κορυφή στο πιο ισχυρό γκρουπ.

Στη συνέχεια ακολούθησε τριπλή ισοβαθμία για τις επόμενες θέσεις, όπου μετά την άρση των κριτηρίων, την 2η θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Κουλούρης, την 3η θέση ο Γεώργιος Δούμας, ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Ευάγγελος Νικολέρης.

Aπονομή στο Group A: Αριστερά ο διαιτητής Αλέξανδρος Ρούτσης, ο νεαρός πρωταθλητής Ιωάννης Καλονόμος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κανέλλος.

📊 Δείτε εδώ τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα του Group A

Group B (1700-1799 ELO)

Μεγάλος νικητής στο Group B αναδείχθηκε ο Πέτρος Χρήστου που κατέκτησε την καθαρή 1η θέση. Ακολούθησε ισοβαθμία στις επόμενες θέσεις, με τον Γιάννη Αβραμόπουλο να παίρνει τη 2η θέση και τον Αλέξανδρο Παππά να καταλαμβάνει την 3η θέση.


Ο 1ος νικητής Πέτρος Χρήστου με τον διαιτητή Α. Ρούτση αριστερά και τον αντιπρόεδρο Δ. Κανέλλο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς κατά την απονομή.

Οι νικητές Χρήστου και Παππάς με τον αντιπρόεδρο δεξιά.

📊 Δείτε εδώ τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα του Group B

Group C (1600-1699 ELO)

Στο Group C, την 1η θέση κατέκτησε ο Χάρης Τανταρούδας Παπασπύρου. Στη συνέχεια, μετά από κρίσιμη ισοβαθμία, τη 2η θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Κακαλέτρης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση πήρε ο Δημήτρης Τουρκολιάς.

Όλοι οι διακριθέντες του Group C κατά την απονομή, με τον διαιτητή Α. Ρούτση αριστερά and τον αντιπρόεδρο Δ. Κανέλλο δεξιά.

1ος: Χ. Τανταρούδας Παπασπύρου
2ος: Π. Κακαλέτρης
3ος: Δ. Τουρκολιάς

📊 Δείτε εδώ τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα του Group C

Group D (1400-1599 ELO)

Στο Group D είχαμε ακόμη μία σπουδαία επιτυχία από τη νέα γενιά! Ο εξίσου νεαρός (όπως και ο νικητής του Α’ γκρουπ) Άγγελος Δημάκης εντυπωσίασε με την απόδοσή του και κατέκτησε πανάξια την 1η θέση. Στη 2η θέση ακολούθησε ο Ευάγγελος Τσιτσιριδάκης, ενώ την 3η θέση κέρδισε στα κριτήρια ο Νικόλαος Μουσλιάδης, ο οποίος ισοβάθμησε αλλά υπερίσχυσε έναντι του Έλβις Γκόγκα.

1ος: Άγγελος Δημάκης
2ος: Ευάγγελος Τσιτσιριδάκης
3ος: Νικόλαος Μουσλιάδης

📊 Δείτε εδώ τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα του Group D

Συγχαρητήρια σε όλους τους σκακιστές για το ήθος και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις του συλλόγου μας!


2ο Κλειστό ΣΟΠΚ Πρεμιέρα

Ξεκίνησε με Μεγάλη Επιτυχία το 2ο Κλειστό Τουρνουά του Σ.Ο. Παγκρατίου – Καισαριανής

Η σκακιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην έδρα του συλλόγου μας. Ο πρώτος γύρος του 2ου Κλειστού Τουρνουά Σ.Ο. Παγκρατίου – Καισαριανής ολοκληρώθηκε, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της διοργάνωσης, η οποία για 2η συνεχόμενη φορά διεξάγεται με απόλυτη πληρότητα.

Οι συμμετοχές κάλυψαν όλες τις διαθέσιμες θέσεις πολύ γρήγορα, αποδεικνύοντας ότι τα κλειστά τουρνουά του ΣΟΠΚ έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας από τους πιο αγαπημένους θεσμούς για τους σκακιστές της Αττικής.

Ανασκόπηση 1ου Γύρου

Σε όλα τα γκρουπ της διοργάνωσης, οι μάχες στις σκακιέρες ήταν ιδιαίτερα σκληρές από την πρεμιέρα κιόλας. Τα φαβορί επιβεβαίωσαν στις περισσότερες περιπτώσεις τον τίτλο τους, ωστόσο δεν έλειψαν οι αμφίρροπες αναμετρήσεις και οι παρτίδες υψηλού επιπέδου που προμηνύουν ένα συναρπαστικό τουρνουά μέχρι τον τελευταίο γύρο. Οι αθλητές όλων των κατηγοριών έδειξαν εξαιρετική προετοιμασία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το αγωνιστικό τους πνεύμα.

Φωτογραφικό Υλικό από τον 1ο Γύρο

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι υπόλοιποι γύροι που θα καθορίσουν την πορεία των παικτών προς την κορυφή. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!


Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία το 1ο Κλειστό Τουρνουά του Σ.Ο. Παγκρατίου – Καισαριανής

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία έπεσε η αυλαία του 1ου Κλειστού Τουρνουά, που διεξήχθη στην έδρα του συλλόγου μας τις προηγούμενες πέντε εβδομάδες. Οι αναμετρήσεις στις σκακιέρες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τον διαιτητή των αγώνων, Ρούτση Ευθύμιο Αλέξανδρο, να διασφαλίζει την υποδειγματική διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Group A (1750+ ELO)

Ο Αρτιόμ Αντωνιάδης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής με 5 στα 5. Στη δεύτερη θέση ο Ιωάννης Καλονόμος και στην τρίτη ο Δημήτριος Κανέλλος.

Από αριστερά: Κανέλλος (3ος), Αντωνιάδης (1ος) και Καλονόμος (2ος).

Group B (1650-1749 ELO)

Η πρωτιά μοιράστηκε πλήρως μεταξύ του Πέτρου Χρήστου και του Ανδρέα Κονδύλη με 3,5 βαθμούς.

Από αριστερά: Χρήστου και Κονδύλης.

Group C (1500-1649 ELO)

Ο Κωνσταντίνος Εφραίμ Βεργούλης κατέκτησε αήττητος την κορυφή με 4,5 βαθμούς. Δεύτερος ο Έλβις Γκόγκα και τρίτος ο Ευάγγελος Δημάκης.

Από αριστερά: Βεργούλης (1ος) και Γκόγκα (2ος).

Group D (0-1499 ELO)

Κυρίαρχος ο Ευάγγελος Τσιτσιριδάκης με 5 νίκες. Ακολούθησαν οι Σοφία Καλονόμου και Κωνσταντίνος Καλονόμος.

Από αριστερά: Τσιτσιριδάκης (1ος), Σοφία (2η) και Κωνσταντίνος (3ος).