Πρόγραμμα Μαθημάτων

Νέο Πρόγραμμα μαθημάτων Σεπτέμβριος 2020 – Ιούνιος 2021

 

A3_sop-smaok_prog_20-21 - Αντιγραφή
A3_sop-smaok_prog_20-21_small-1.jpg (18 downloads)

Tα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες και γίνονται μία φορά την εβδομάδα με φυσική παρουσία Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο  μία φορά την εβδομάδα.

Όσον αφορά τα παιδιά ισχύουν τα εξής:

Ξεκινάνε Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ολοκληρώνονται Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, αλλά επειδή τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες, θα συνιστούσαμε στους γονείς που ενδιαφέρονται και φέτος να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σκάκι, να μην αργήσουν να το κάνουν γιατί οι θέσεις μπορεί να έχουν συμπληρωθεί.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης μέσω email στο sopsmaok1973@gmail.com ή στο κινητό 6947544293 μέσω sms ή Viber.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι 30 Αυγούστου.

Έπειτα από αυτή την ημερομηνία δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα υπάρχει ελεύθερη θέση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  • Δηλώνετε το ονομ/νυμο του παιδιού,
  • την τάξη που θα πάει
  • την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε το παιδί να παρακολουθήσει γράφωντας το νούμερο που βλέπετε στα αριστερά του παραπάνω πίνακα, πχ Τετάρτη 4
  • ένα κινητό τηλ. επικοινωνίας &
  • μην ξεχάσε να γράψετε στο τέλος <<ΣΟΠ>>. 

 

Για σας, τους νέους γονείς που ενδιαφέρεστε για επιπλέον πληροφορίες, όπως το κόστος μαθημάτων, το τμήμα που θα ήταν καλό να ενταχθεί το παιδί σας κλπ , μπορείτε να υποβάλετε τα ερωτήματά σας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας που είναι με κόκκινο χρώμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικά με τις κρατήσεις θέσεων, μεγάλη προσοχή. Για να θεωρηθεί η δήλωση συμμετοχής έγκυρη θα πρέπει να λάβετε σχετικό επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι είδαμε το email σας ή το sms – Viber σας και κάναμε την κράτηση θέσης. 

Θα σας παρακαλούσαμε να μην προβείτε σε κράτηση θέσης αν δεν είστε σίγουροι για την συμμετοχή του παιδιού σας, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

Όσον αφορά το ωράριο μαθημάτων και λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις νέες συνθήκες λόγω της πανδημίας, τo κάθε τμήμα με φυσική παρουσία χωρίζεται σε 40 λεπτά θεωρία και 40 λεπτά πρακτική, δηλαδή η συνολική ώρα του κάθε τμήματος είναι 1ώρα και 20λεπτά.

Τα μαθήματα φυσικής παρουσίας πραγματοποιούνται σε έναν άνετο και φιλικό χώρο για παιδιά κοντά στη πλατεία Μεσολογγίου, Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι, σε στενό κάθετο στην Υμηττού.

Επίσης σύμφωνα με την νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε ύστερα από την έξαρση του ιού Covid-19 και τα περιοριστικά μέτρα που έπρεπε να ληφθούν όπως το κλείσιμο του Ομίλου μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, πήραμε την απόφαση ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο από Σεπτέμβριο και μετά, τα μαθήματα φυσικής παρουσίας, αυτόματα χωρίς διακοπή να συνεχιστούν online με τις ίδιες μέρες και ώρες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τα παιδιά όσον αφορά την φυσική ροή των μαθημάτων και οι γονείς είναι εξασφαλισμένοι οικονομικά σχετικά με τα χρήματα που έχουν προκαταβάλει.

Ακόμη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όσον αφορά την υγιεινή του χώρου όπως η πρόσφατη απολύμανση, η συχνή καθαριότητα, ο περιορισμένος αριθμός παιδιών σε κάθε τμήμα ανάλογα με τα ισχύοντα μέτρα και οι κανόνες συμπεριφοράς που αυτά πρέπει να ακολουθούν όπως η συχνή πλύση χεριών κ.ο.κ.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό μπορείτε να δείτε στον ΕΟΔΥ εδώ αλλά και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εδώ.

Όσον αφορά τα τμήματα ενηλίκων, αυτά είναι ακόμη υπο διαμόρφωση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο email sopsmaok1973@gmail.com ή στο κινητό τηλ. 6947544293.